Omgevingsvergunning voor het verplaatsen en herbouwen van een cafetaria op het perceel Markt 55 te Ommen

Logo Ommen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Ommen maakt bekend dat zij op basis van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning heeft verleend voor het afwijken van het Bestemmingsplan ‘Centrum Ommen’ voor het verplaatsen en herbouwen van een cafetaria op het perceel Markt 55 te Ommen.

De verleende omgevingsvergunning en de daarbij bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 20 december 2018 voor een periode van zes weken ter inzage tijdens openingstijden bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Ommen. Een afspraak kunt u maken via telefoon 14 0529. De omgevingsvergunning wordt tevens gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatiecode NL.IMRO.0175.OVUP00002-VG01)

Tegen het besluit kan door belanghebbenden schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Overijssel, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerpbesluit bij burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht. Het beroepsschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een aanduiding van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden (motivering) van het beroep.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt 6 weken en vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. Tevens kan de indiener van een beroepschrift, op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht, de voorzieningenrechter van dezelfde rechtbank verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien de indiener van het beroepschrift van mening is dat onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, vereist is. Voor de procedures bij de rechtbank is griffierecht verschuldigd. De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

 

Ommen, 19 december 2018

Naar boven