Omgevingsvisie Oldebroek

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 13 december 2018 de Omgevingsvisie Oldebroek heeft vastgesteld. De Omgevingsvisie is een website.

 

De Omgevingsvisie Oldebroek heeft betrekking op het hele grondgebied van de gemeente Oldebroek. De visie geeft weer wat de ambitie van de gemeente Oldebroek is: optimaal inspelen op de kracht van de mensen, de pracht van het landschap, de unieke ligging en de ondernemingsgeest. In samenspraak met belanghebbenden, bedrijven en inwoners is de visie opgesteld.

 

Inzagetermijn

Met ingang van 19 december 2018 tot en met 29 januari 2019 ligt de Omgevingsvisie Oldebroek voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis te Oldebroek.

De Omgevingsvisie is een website en is te raadplegen op: http://www.broplan.nl/OV_Oldebroek/, via www.oldebroek.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0269.SV106-VG01).

Geen bezwaar en beroep

De Omgevingsvisie is geen (voor burgers) bindend juridisch document en derhalve kan tegen het

besluit tot vaststelling van de Omgevingsvisie Oldebroek, op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht, geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Inwerkingtreding

De Omgevingsvisie Oldebroek treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking.

 

Het college van de gemeente Oldebroek, 18 december 2018.

Naar boven