Ontwerpbestemmingsplan “Colmschaterstraatweg 4b”.

Logo Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van donderdag 20 december 2018 tot en met woensdag 30 januari 2019 voor een ieder ter inzage ligt:

 

- het ontwerp bestemmingsplan “Colmschaterstraatweg 4b”.

 

Inhoud

Achter het perceel Colmschaterstraatweg 4b, aan de Doornenkamp in Schalkhaar, worden twee vrijstaande woningen toegevoegd. Het project voor het bouwen van de twee woningen is in strijd met het ter plaatse geldende bestemmingsplan. In het huidige bestemmingsplan missen de bouwvlakken waardoor er op dit moment geen woningen gebouwd mogen worden. Het bestemmingsplan ‘Colmschaterstraatweg 4b’ maakt deze nieuwe ontwikkeling mogelijk.

 

Inzien

Het ontwerp bestemmingsplan kunt u inzien op:

• http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.P365-OW02

• De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.P365-/NL.IMRO.0150.P365-OW02/

 

Reageren

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Colmschaterstraatweg 4b’ ligt van 20 december 2018 tot en met woensdag 30 januari 2019 ter inzage.

 

U kunt tot en met woensdag 30 januari 2019 reageren.

Als u een reactie wilt geven op het ontwerp bestemmingsplan ‘Colmschaterstraatweg 4b’ dan brengt u een zienswijze in.

 

• Stuur uw schriftelijke zienswijzen aan:

De gemeenteraad,

t.a.v. het team Projecten Realisatie en Ontwikkeling,

Postbus 5000,

7400 GC Deventer

o.v.v. ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Colmschaterstraatweg 4b’

• Dien uw zienswijze digitaal in via:

http://www.deventer.nl/zienswijze

• Maak uw zienswijze telefonisch kenbaar te maken bij Jesse Oosterloo van het team Projecten, Realisatie en Ontwikkeling, telefoon 14 0570.

 

Het is helaas niet mogelijk om uw zienswijzen via e-mail in te dienen.

 

Wat gebeurt er met uw reactie?

Na de inzage periode van zes weken worden alle reacties samengevat en van een standpunt voorzien in een zogenaamde “zienswijzennota”. Mogelijk worden de plannen op onderdelen aangepast. Vervolgens worden de plannen ter vaststelling aangeboden aan de gemeenteraad.

 

Het vervolg

Nadat de gemeenteraad het bestemmingsplan heeft vastgesteld, is er de mogelijkheid om in beroep te gaan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Naar boven