Omgevingsvergunning (ver)bouw bedrijfsruimten Rijksstraatweg 53c Culemborg

Logo Culemborg

Burgemeester en wethouders van Culemborg maken bekend dat zij hebben besloten een omgevingsvergunning te verlenen in afwijking van het bestemmingsplan. Met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) wordt het mogelijk gemaakt een vervangende nieuwbouw bedrijfsruimte te realiseren op het perceel Rijksstraatweg 53c te Culemborg.

De aanvraag is in strijd met het geldende bestemmingsplan “Buitengebied” omdat de maximum uitbreidingsmogelijkheid, de maximale goot- en bouwhoogte en de hoogte voor erfafscheidingen worden overschreden.

De omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken, met ingang van 20 december 2018 ter inzage op het stadskantoor, Ridderstraat 250.

U kunt de digitale versie van de omgevingsvergunning ook inzien op de website van de gemeente: www.culemborg.nl, onder wonen en omgeving/bestemmingsplannen en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. (planidn: NL.IMRO.0216.PBRijksstrweg53c-VG01).

Gedurende de termijn van ter inzage legging kunnen degenen, die een zienswijze hebben ingediend beroep instellen bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank Gelderland te Arnhem. Gelijke bevoegdheid komt toe aan een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten met betrekking tot de ontwerp omgevingsvergunning geen dan wel niet tijdig een zienswijze te hebben ingebracht.

 

Culemborg, 19 december 2018

Burgemeester en Wethouders van Culemborg

Naar boven