Bestemmingsplan “Uitbreiding bedrijventerrein Spoorlanden, 1e herziening”

Logo Kampen

De gemeenteraad heeft op 13 december 2018 het bestemmingsplan Uitbreiding bedrijventerrein Spoorlanden, 1e herziening ongewijzigd vastgesteld. Het vastgestelde plan ligt voor iedereen gedurende zes weken ter inzage met ingang van 19 december 2018.

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk dat aan de oostzijde van de uitbreiding van het bedrijventerrein Spoorlanden een bosstrook/groensingel van ca. 15 meter breed wordt aangelegd.

Inzage

U kunt het plan inzien bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis gedurende de openingstijden. Buiten deze tijden alleen op afspraak. Het plan is digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0166.00991251-VB01.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan alleen beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze tegen het ontwerpplan in te stellen.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van de besluiten niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen tevens verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking totdat er op het verzoek is beslist

 

Naar boven