Kennisgeving ontwerpbeschikking – Uitgebreide voorbereidingsprocedure Raadhuisplein nabij 1

Logo Zuidplas

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend voor het bouwen van een fietsenberging op het perceel gelegen nabij Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Terinzagelegging

De aanvraag, de omgevingsvergunning met de verklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 13 december 2018 gedurende zes weken ter inzage in het Klantcontactcentrum van de gemeente Zuidplas, Raadhuisplein 2 te Nieuwerkerk aan den IJssel. In deze periode kunt u de stukken digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.OvgemhfietsNwk-Va01). Op de website van de gemeente Zuidplas (www.zuidplas.nl) kunt u het plan tevens inzien als pdf-bestand.

Beroep

Tijdens deze periode van terinzagelegging kunt u een gemotiveerd beroepschrift indienen. Het beroep dient u in te stellen bij de Rechtbank ’s-Gravenhage, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. U kunt ook digitaal beroep indienen. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht voor meer informatie over het digitaal indienen van beroep.

Beroep kan worden ingediend door belanghebbenden die tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht over de ontwerpomgevingsvergunning en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze over de ontwerpomgevingsvergunning naar voren te brengen.

Inwerkingtreding

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daartoe dient, binnen de beroepstermijn, door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening te worden ingediend bij de voorzieningenrechter van voornoemde rechtbank. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat over het verzoek is beslist.

Naar boven