Omgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingen ‘Dr. Ant. Mathijsenstraat 21-23 Budel’ 

Logo Cranendonck

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck maken op grond van artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat de ontwerp omgevingsvergunning met het tezamen met de door de raad afgegeven ontwerp verklaring van geen bedenkingen (vvgb) gedurende een termijn van 6 weken, ingaande op donderdag 13-12-2018, voor eenieder ter inzage liggen bij de receptie van het gemeentehuis, Capucijnerplein 1 te Budel.

 

De stukken zijn tevens beschikbaar op www.cranendonck.nl. De ontwerp omgevingsvergunning betreft de bouw van vier woningen, gelegen op de percelen Dr. Ant. Mathijsenstraat 21-23 in Budel kadastraal bekend als Gemeente Budel, Sectie F, nummer 4422, 4423 en 4527. De nieuwbouw wijkt af van het toegestane in het bestemmingsplan. 

 

 

Reacties

Binnen de genoemde inzage termijn kan iedereen zienswijzen over de ontwerpbesluit omgevingsvergunning en/of over de ontwerpverklaring van geen bedenkingen naar voren brengen. De zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbesluit omgevingsvergunning moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, zienswijzen ten aanzien van de ontwerpverklaring van geen bedenkingen moeten worden gericht aan de gemeenteraad. Alle zienswijzen zendt u naar postbus 2090, 6020 AB Budel. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 140495.

Naar boven