Kennisgeving, definitief besluit omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit), Bommerigerweg 10, Mechelen

Logo Gulpen-Wittem

Burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maken ingevolge artikel 3.10 van het Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend, dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid onder a sub 3 van de Wabo, medewerking verlenen aan een afwijking van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ ten behoeve van het realiseren van een parkeerterrein, gelegen aan de Bommerigerweg te Mechelen, kadastraal bekend gemeente Wittem, sectie C, nummers 10638 en 10642.

Ter inzage

Het definitief besluit projectafwijkingsbesluit ‘Bommerigerweg 10 te Mechelen” en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 13 december 2018 tot en met 24 januari 2019 voor iedereen ter inzage.

Inzien kan via:

 

  • 1.

    Een bezoek aan het gemeentehuis, Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen. Dit bezoek dient plaats te vinden op afspraak. Deze kan worden gemaakt via 14 043 of de gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl

  • 2.

    De gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl (onderwerpen / bestemmingsplannen / overzicht-bestemmingsplannen).

  • 3.

    www.ruimtelijkeplannen.nl

    (www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1729.paBommerigerweg10-VG01) 

Beroep

Tegen dit besluit kan binnen zes weken na de datum waarop het besluit is verzonden, beroep worden aangetekend. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren heeft gebracht. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Een beroepschrift schorst de werking van dit besluit niet. Indien u van mening bent dat er onmiddellijk tegen dit besluit actie moet worden ondernomen, kunt u nadat u een beroepschrift heeft ingediend, op grond van artikel 8: 81 van de Algemene wet bestuursrecht, de voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg. verzoeken een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen. Een dergelijke voorziening kan bijvoorbeeld de schorsing van het besluit inhouden. Aan een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Voor nadere informatie hierover kunt u terecht bij de rechtbank.

Een verzoek om een voorlopige voorziening dient u te richten aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

U kunt ook digitaal een voorlopige voorziening indienen bij de hierboven genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven