Vastgesteld wijzigingsplan 'Zeedijk 5F' ter inzage

Logo Dordrecht

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt tijdens de openingsuren het door het college van burgemeester en wethouders op 11 december 2018 vastgestelde wijzigingsplan 'Zeedijk 5F' (NL.IMRO.0505.WP173Zeedijk5f-3001) met bijbehorende stukken met ingang van 17 december 2018 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het wijzigingsplan is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het bovenvermelde planidentificatienummer.

Het plangebied ligt in het landelijk gebied van de gemeente en betreft een gedeelte van het

perceel Zeedijk 5f, kadastraal bekend gemeente Dordrecht, sectie X 608.

Het plangebied komt overeen met het wijzigingsgebied zoals aangegeven in het bestemmingsplan Nieuwe Dordtse Biesbosch en wordt begrensd door:

- in het noorden: de Zeedijk;

- in het oosten: het perceel kadastraal bekend gemeente Dordrecht, sectie X 287.;

- in het zuiden: het perceel kadastraal bekend gemeente Dordrecht, sectie X 594;

- in het westen: het deel van het perceel Zeedijk 5f dat buiten het wijzigingsgebied ligt;

Bij de vaststelling van het wijzigingsplan heeft het college van burgemeester en wethouders geen wijzigingen in het ontwerp aangebracht.

Aangezien geen zienswijzen zijn ingediend kan tot en met 28 januari 2019 uitsluitend een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze bij het college heeft ingediend, tegen het vastgestelde wijzigingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 AE Den Haag).

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van 29 januari 2019. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

 

Dordrecht, 14 december 2018

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven