Voorontwerp bestemmingsplan Noorderwold fase 1, gemeente Zeewolde

Logo Zeewolde

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een (nieuw) bestemmingsplan wordt opgesteld voor Noorderwold fase 1.

Het bestemmingsplan bevindt zich in de fase van een voorontwerp waarover inspraak wordt verleend. Het plangebied is begrensd door de gemeentegrens met Almere (A6), de Wulptocht, de Ibisweg (deels) en de Gruttotocht.

Het bestemmingsplan ziet op de realisatie van nieuwe natuur, agrarisch medegebruik en aanpassing van het watersysteem. Ook is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen om via wijziging landschapskavels (wonen en andere ‘rode functies’) mogelijk te maken. Daarnaast wordt een kleine aanpassing van de ontsluiting van een windturbine doorgevoerd. Voor dit plan is een aanmeldingsnotitie m.e.r.-beoordeling opgesteld. Deze m.e.r.-beoordeling maakt integraal onderdeel uit van dit bestemmingsplan.

Ter inzage

Vanaf dinsdag 11 december 2018 ligt het voorontwerp bestemmingsplan gedurende 6 weken ter inzage bij het Publiekscentrum in het gemeentehuis van Zeewolde. U kunt het voorontwerp ook inzien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.0050.BPNoorderwoldfase1-VO01.

Inspraakreactie

Tijdens de inzagetermijn tot en met 21 januari 2019 kan iedereen een inspraakreactie naar voren brengen.

Dat kan:

  • -

    online via www.zeewolde.nl/inspraakbestemmingsplan. Hiervoor heeft u een DigiD nodig.

  • -

    schriftelijk bij burgemeester en wethouders, Postbus 1, 3890 AA Zeewolde.

  • -

    mondeling door een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar M.F. Nagelhout, 0365229478.

 

In de inspraakreactie moet worden aangegeven op welke onderdelen van het voorontwerp bestemmingsplan de reactie betrekking heeft.

  

 

Naar boven