Ontwerpbestemmingsplannen “Herziening Neerakker, Fase I” met ID-nummer NL.IMRO.1652.NeerakkerFase1-ON01 en “Heerebosch, fase 2” met ID-nummer NL.IMRO.1652.BPheereveldseweg-ON01 ter inzage

Logo Gemert-Bakel

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening in combinatie met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerp van onderstaande bestemmingplannen ter inzage ligt:

“Herziening Neerakker, Fase I” met ID-nummer NL.IMRO.1652.NeerakkerFase1-ON01

In het bestemmingsplan worden de bouwmogelijkheden verruimd ten opzichte van het geldende bestemmingsplan.

en

“Heerebosch, fase 2” met ID-nummer NL.IMRO.1652.BPheereveldseweg-ON01

In het bestemmingsplan wordt geregeld dat de betreffende gronden kunnen worden bebouwd met maximaal 30 woningen.

Stukken inzien

Het ontwerp van de bestemmingsplannen ligt met ingang van 17 december 2018 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis. Hiervoor kunt u een afspraak maken. Het ontwerp van het bestemmingsplan is ook digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze indienen

Iedereen heeft de gelegenheid binnen de hierboven vermelde termijn schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze op het ontwerp van de bestemmingsplannen kenbaar te maken bij de gemeenteraad van Gemert-Bakel. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u een afspraak maken via de website.

Crisis- en herstelwet

Op het bestemmingsplan “Heerebosch, fase 2” is de Crisis- en herstelwet van toepassing (van belang in de beroepsfase). De Crisis- en herstelwet is te raadplegen op www.wetten.overheid.nl.

Gemert, 14 december 2018

Naar boven