Vastgestelde structuurvisie Fonds Ruimtelijke Kwaliteit

Logo Sint Anthonis

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint Anthonis maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 25 oktober 2018 de Structuurvisie Fonds Ruimtelijke Kwaliteit ongewijzigd heeft vastgesteld, op grond van artikel 2.1 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het Fonds Ruimtelijke Kwaliteit is een uitwerking van reeds vastgesteld beleid en vormt de juridische borging voor het instellen van een fonds ruimtelijke bijdragen. Tevens wordt met deze structuurvisie de mogelijkheden voor het toepassen van Ruimte-voor-Ruimte initiatieven verbreed.

De Structuurvisie Fonds Ruimtelijke Kwaliteit treedt in werking op de dag na de datum van deze bekendmaking.

Het besluit van de raad tot vaststelling van de structuurvisie ligt voor een ieder ter inzage. U kunt de structuurvisie inzien met ingang van de dag na de datum van deze bekendmaking in het gemeentehuis, Brink 3 te Sint Anthnis. U kunt de structuurvisie ook digitaal bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het besluit tot vaststelling van de structuurvisie kan op grond van het bepaalde in artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Heeft u nog vragen, of begrijpt u een onderdeel van de structuurvisie niet? Neem dan gerust contact op met Mendy van Liempt op telefoonnummer 0485-388 888 of MendyvanLiempt@SintAnthonis.nl

Sint Anthonis, 10 december 2018

Naar boven