Kennisgeving ex artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening inzake voorbereiding nieuw bestemmingsplan “Westeinderweg 2”

Logo Leidschendam-Voorburg

In overeenstemming met bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening maken Burgemeester en Wethouders van de gemeente Leidschendam-Voorburg bekend dat zij voornemens zijn te starten met het maken van een nieuw bestemmingsplannen te weten “Westeinderweg 2”.

Waarom een nieuwe bestemmingsplan?

De gemeente wil haar gehele grondgebied voorzien van actuele bestemmingsplannen. Op deze manier wil de gemeente er voor zorgen dat voor iedereen duidelijk is wat wel en niet mag op het gebied van het bouwen en het gebruik van gronden en gebouwen in zijn of haar buurt.

Om welk gebied gaat het?

Het plangebied van het bestemmingsplan “Westeinderweg 2” ligt aan de Westeinderweg te Stompwijk. Het plangebied ligt aan het begin van de Westeinderweg, aan de rand van Stompwijk en wordt begrensd door de Westeinderweg en weilanden.

Aanleiding

Het huidige bestemmingsplan biedt geen ruimte voor de nieuwe ontwikkeling van perceel bekend onder adres Westeinderweg 2. Vandaar dat een nieuw bestemmingsplan in voorbereiding is.

Stukken ter inzage

Deze kennisgeving is alleen bedoeld om kenbaar te maken dat het voornemen bestaat de vaststelling van genoemd bestemmingsplan voor te bereiden. Er liggen geen stukken betreffende dit voornemen ter inzage en er wordt geen gelegenheid geboden om zienswijzen naar voren te brengen. Daarnaast worden er geen onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over het voornemen.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, vakgroep ruimtelijke plannen via het algemene telefoonnummer 14 070.

Leidschendam, 19 december 2018

Naar boven