Onherroepelijk bestemmingsplan “Ter Borch Rietwijk Noord aanpassing ecozone”.

Logo Tynaarlo

Burgemeester en wethouders van Tynaarlo maken bekend, dat het door de gemeenteraad op 11 september 2018 vastgestelde bestemmingsplan “Ter Borch Rietwijk Noord aanpassing ecozone (NL.IMRO.1730.BPTBRWnoordecozone-0401)” onherroepelijk is geworden. Dit aangezien geen beroep is ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het plangebied is globaal gelegen nabij De Azuurjuffer, De Koraaljuffer, de Beekjuffer en de Borchsingel in Eelderwolde.

Inhoud.

In het voorheen geldende bestemmingsplan zijn de gronden waarin een gasleiding ligt bestemd voor natuur. Die bestemming is abusievelijk iets te ver in zuidelijke richting gelegd waardoor deze enkele meters over de tuinen van een aantal woningen ligt. Deze omissie is in het nieuwe nu geldende bestemmingsplan hersteld.

Inzien van de stukken.

Het onherroepelijke bestemmingsplan ligt in papieren vorm vanaf 14 december 2018 permanent voor eenieder tijdens de openingsuren ter inzage op het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries.

Vanaf 14 december 2018 is het plan ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl., waarbij u gebruik kunt maken van het identificatienummer NL.IMRO.1730.BPTBRWnoordecozone-0401.

Informatie.

Meer informatie? Neem contact met ons op via info@tynaarlo.nl of via telefoonnummer 0592 266 662.

 

 

Naar boven