Ontwerpbestemmingsplan

Logo Heeze-Leende

Correctieve herziening regels en supermarkten Kom Leende - Leenderstrijp 2015

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Correctieve herziening regels en supermarkten Kom Leende - Leenderstrijp 2015” met ingang van 8 februari 2018 tot en met 21 maart 2018 voor zienswijzen ter inzage ligt in de hal van het gemeentehuis. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website.

Met het ontwerpbestemmingsplan “Correctieve herziening regels en supermarkten Kom Leende - Leenderstrijp 2015” wordt een verschrijving in een groot aantal bouwregels van het bestemmingsplan “Kom Leende-Leenderstrijp 2015” gecorrigeerd. In de regels van dat bestemmingsplan is het woord voorgevel opgenomen, waar voorgevellijn bedoeld is.

Daarnaast wordt de definitie van het begrip detailhandel aangepast, zodat, in lijn met de regionale afspraken, de vestiging van nieuwe supermarkten in Leende wordt uitgesloten.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten gericht worden aan de gemeenteraad van Heeze-Leende, Postbus 10.000, 5590 GA te Heeze. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om uw zienswijze mondeling kenbaar te maken wordt u verzocht een dergelijk verzoek uiterlijk 14 dagen voor het einde van de ter inzage legging in te dienen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met mevrouw Y. Trienekens (040-2241494). U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek waarbij u uw zienswijze kunt weergeven.

Naar boven