Omgevingsvergunning Kaatsweg 1 Roderesch

Logo Noordenveld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat zij op 4 december 2018 in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor sloop en nieuwbouw van een woning met bijgebouw op het perceel Kaatsweg 1 in Roderesch. De vergunning is ten opzichte van de ontwerpvergunning niet gewijzigd.

Inzage

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 13 december 2018 tot en met 23 januari 2019 ter inzage in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 1 te Roden. Daarnaast kunt u de stukken raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1699.2017PB028-vg01) en de gemeentelijke website www.gemeentenoordenveld.nl. De publicatie is te vinden op www.officielebekendmakingen.nl, in de Staatscourant, het Roder Journaal en de Krant.

Beroep

Tegen de vergunning kan gedurende de inzagetermijn beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Dit beroep kan worden ingesteld door:

 

  • 1.

    een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht bij burgemeester en wethouders over de ontwerp-vergunning;

  • 2.

    een belanghebbende die weliswaar geen zienswijze naar voren heeft gebracht bij burgemeester en wethouders, maar kan aantonen dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat was zich tijdig met een zienswijze tot burgemeester en wethouders te wenden.

Inwerking

De vergunning treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn van zes weken. Het instellen van beroep schorst de werking van dit besluit niet. Hiervoor kan tijdens de beroepstermijn, gelijktijdig met het instellen van beroep, een verzoek om een voorlopige voorziening bij de Rechtbank Noord-Nederland worden ingediend. De inwerkingtreding wordt dan in ieder geval uitgesteld tot er een beslissing op het verzoek is genomen. Voor het instellen van beroep en voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Naar boven