Wet ruimtelijke ordening, bekendmaking vaststelling Wijziging van de Verordening ruimte 2014, Provincie Zuid-Holland (aanpassing kaart met regionale keringen)

Logo Zuid-Holland

Provinciale Staten van Zuid-Holland hebben op 14 november 2018 een wijziging van de Verordening ruimte 2014 vastgesteld. De ingediende zienswijze heeft niet geleid tot een aanpassing van het ontwerpbesluit.

 

Inhoud

De wijziging heeft betrekking op de kaart met regionale keringen bij de Verordening ruimte (kaart 11 Waterveiligheid). Het gaat om kaartwijzigingen die betrekking hebben op het beheergebied van het Hoogheemraadschap van Rijnland. Er is derhalve tegelijkertijd door Provinciale Staten ook een besluit genomen tot wijziging van de kaarten bij de Waterverordening Rijnland.

 

Waar kunt u de stukken inzien?

De partiële wijziging volgens de Wro-standaard kunt u inzien via de plannenviewer op de website van de provincie: https://ruimtelijkeplannen.zuid-holland.nl of op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl. Het besluit is tevens gepubliceerd in het provinciaal blad op www.overheid.nl

 

Beroep

Tegen de inhoud van het wijzigingsbesluit kan geen beroep worden aangetekend.

 

Naar boven