Modelbesluit: Terinzagelegging voorontwerp bestemmingsplan Scholen, Sint-Maartensdijk

Logo Tholen

Burgemeester en wethouders van gemeente Tholen geven kennis van de terinzagelegging van het voorontwerpbestemmingsplan:

Bestemmingsplan: Scholen Sint-Maartensdijk

Plangebied: Het plangebied is gelegen tussen de Oosterscheldestraat, Westvest, Achter ’t Bos, Zonnebloemstraat en de Vier-Meistraat te Sint-Maartensdijk.

Aanleiding: Dit bestemmingsplan heeft tot doel de ontwikkeling van één schoolgebouw voor twee scholen inclusief parkeervoorzieningen en openbaar groen binnen het plangebied mogelijk te maken. De woningen aan de Hammerskjöldstraat zullen worden verwijderd en de Zonnebloemstraat krijgt een nieuwe ontsluiting op Achter ’t Bos.

Inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 14 december 2018 tot en met 24 januari 2019, dus gedurende zes weken, ter inzage in de leesruimte van de centrale hal van het gemeentehuis te Tholen, Hof van Tholen 2 te Tholen. Ook wordt een informatieavond gehouden op 9 januari 2018 van 19.30-21.00 in Sport- en Gemeenschapscentrum Haestinge te Sint-Maartensdijk. Tijdens deze tijden kunt u vrij inlopen.

U kunt de stukken online inzien via de gemeentelijke website www.tholen.nl (Inwoners > Actueel > Berichten over uw buurt, bekendmakingen), op www.overheid.nl of op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0716.PMTHLSCHLSMD-0001

Indienen inspraakreacties

Iedereen die in de gemeente een belang heeft kan schriftelijk een inspraakreactie indienen over dit bestemmingsplan. Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen, Postbus 51 te 4690 AB Tholen, gestuurd worden. Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging ook per email worden aangeboden via het e-mailadres gemeente@tholen.nl ter attentie van afdeling ROVH, cluster Ruimtelijke Ontwikkeling. Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling ROVH, cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 14 0166.

Naar boven