Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Parapluplan parkeren Bergeijk 2018’

Logo Bergeijk

Het op 26 juni 2018 vastgestelde bestemmingsplan Parapluplan parkeren Bergeijk 2018’ is onherroepelijk geworden, omdat geen beroep tegen het bestemmingsplan is ingediend.

Het bestemmingsplan ‘Parapluplan parkeren Bergeijk 2018’ regelt, dat bestemmingsplannen die nog geen regels voor parkeren hebben alsnog een regeling krijgen. Met ingang van 1 juli 2018 vervallen namelijk de parkeerregels in de Bouwverordening en moeten die regels in het bestemmingsplan komen. Bij de actuele bestemmingsplannen is dat al gedaan. Wat oudere plannen krijgen nu ook een regeling. De parkeerregels verwijzen naar de Nota Parkeernormen 2017 van de gemeente voor het bepalen van de parkeerplaatsen. De toelichting van het bestemmingsplan vertelt nog wat uitgebreider over de parkeerregels. Voor het inzien van het plan moet u een afspraak maken. Dit kan telefonisch (0497 551455) of via de receptie. Tegen vergoeding kan een exemplaar van het bestemmingsplan worden verkregen.

Het bestemmingsplan is ook digitaal in te zien op de website ruimtelijke plannen van de gemeente Bergeijk, www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen (ropubliceer) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Daar kunt u onder andere het bestemmingsplan vinden via het identificatienummerNL.IMRO.1724.BPBppb1078-VAST.

Bergeijk,

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

W.A.C.M. Wouters

Secretaris

A. Callewaert-de Groot

Burgemeester

Naar boven