Ontwerpbestemmingsplan Appelscha - herontwikkeling voormalige locatie Miniatuurpark

Logo Ooststellingwerf

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf donderdag 8 februari 2018 het ontwerpbestemmingsplan Appelscha - herontwikkeling voormalige locatie Miniatuurpark te inzage ligt.

Voor de locatie van het voormalige Miniatuurpark in Appelscha zijn er plannen ontwikkeld voor woningbouw. Er zijn plannen voor het bouw van maximaal 55 woningen. Het gaat om 32 woningen met twee gemeenschappelijke ruimtes, waarbij zorg aan huis kan worden toegepast en maximaal 23 woningen die aan particulieren kunnen worden verkocht of verhuurd. Om de ontwikkeling planologisch-juridisch mogelijk te maken dient er een nieuw bestemmingsplan door de raad te worden vastgesteld.

Ter inzage

U kunt het ontwerpbestemmingsplan (planidentificatienummer: NL.IMRO.0085.BPminiatuurpark-ON01) vanaf 8 februari tot en met 21 maart 2018 inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde.

Het ontwerpbestemmingsplan is verder digitaal raadpleegbaar en beschikbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kunt u op dit voornemen zowel mondeling als schriftelijk een zienswijze indienen. Iedereen mag van deze mogelijkheid gebruik maken.

Schriftelijk

Stuur uw zienswijze naar de raad van de gemeente Ooststellingwerf, Postbus 38, 8430 AA Oosterwolde. Vermeld in uw brief het onderwerp: zienswijze ontwerpbestemmingsplan Appelscha - herontwikkeling voormalige locatie Miniatuurpark.

Mondeling

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Mens & Omgeving. U kunt ons telefonisch bereiken via 14 0516 (geen netnummer).

Naar boven