Voorbereidingsbesluit plangebied bestemmingsplan Akerstraat -Carboonstraat.

Logo Kerkrade

Het College van burgemeester en wethouders van Kerkrade maakt bekend dat de gemeenteraad op 28 november 2018 op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening heeft besloten te verklaren dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het plangebied van het bestemmingsplan Akerstraat-Carboonstraat.

 

Met dit voorbereidingsbesluit wordt beoogd ongewenste ontwikkelingen - waardoor de aangewezen gebieden minder geschikt worden voor de verwezenlijking van de daaraan bij het plan te geven bestemming(en) - te voorkomen.

 

Het voorbereidingsbesluit geldt voor een termijn van één jaar en treedt in werking op de dag na bekenmaking in de Staatscourant te weten 5 december 2018.

Het besluit is in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en heeft als identificatienummer NL.IMRO.0928.VBBCarboonplein-Vg01.

 

Het voorbereidingsbesluit ligt met ingang van woensdag 6 december 2018 ter inzage bij het informatiecentrum op de begane grond van het Stadskantoor, Markt 33, 6461 EC Kerkrade. Indien u inhoudelijke vragen heeft dan wel een inhoudelijke toelichting wenst, kunt u een afspraak maken met het vakloket Bouwen, Wonen en Leefomgeving van de Sector Stedelijke Ontwikkeling en Beheer via het telefoonnummer van de gemeente Kerkrade 14045.

 

Tegen een voorbereidingsbesluit kan geen bezwaar of  beroep worden ingesteld.

 

Kerkrade, 5 december 2018

Naar boven