Ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerp omgevingsvergunning Salem (Vlietlaan 2)

Logo Ridderkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ridderkerk maken op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat de gemeenteraad op 22 november 2018 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen heeft afgegeven.

Deze ontwerpverklaring heeft betrekking op de ontwerp omgevingsvergunning inclusief ruimtelijke onderbouwing. Dit alles hoort bij de ontwerp omgevingsvergunning Vlietlaan 2 2986 AZ Ridderkerk (R180308209), voor het gedeeltelijk renoveren en nieuw aanbouwen van verpleeghuis Salem.

Wilt u de ontwerpverklaring en de ontwerpomgevingsvergunning bekijken?

Dat kan vanaf 6 december 2018 tot en met 16 januari 2019:

• onderaan deze pagina;

• in het Gemeentelijk Service Centrum van de gemeente Ridderkerk (Koningsplein 1) op afspraak.

Om de stukken in te zien in het Gemeentelijke Service Centrum moet u een afspraak maken. Vul hiervoor het formulier ‘Aanvraag inzien verleende omgevingsvergunningen’ in.

Wilt u reageren op de stukken?

U heeft hiervoor zes weken de tijd. U kunt uw reactie in een brief schrijven aan het college van burgemeester en wethouders. Deze brief heet een zienswijze. Stuur uw zienswijze voor 17 januari 2019 op naar Postbus 271, 2980 AG Ridderkerk. U kunt ook mondeling reageren. Daarvoor moet u een afspraak maken met de heer Sander van Schagen van de afdeling Advies Ruimte. U kunt hiervoor maandag tot en met donderdag bellen op telefoonnummer 010 - 506 18 04. Een brief heeft onze voorkeur.

Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Wat is de volgende stap in de procedure?

De binnengekomen zienswijzen voorzien wij van een reactie. Voor zover de zienswijzen hier aanleiding toe geven kan het plan worden bijgesteld. Na het afgeven van een definitieve verklaring van geen bedenkingen en een omgevingsvergunning wordt hierover bericht in de Staatscourant, de Blauwkai en op de website.

Naar boven