Voorontwerpbestemmingsplan ‘Woningbouw hoek Rijksstraatweg/ Lagendijk’ ter inzage

Logo Ridderkerk

Op de locatie Rijksstraatweg/ Lagendijk wil de ontwikkelmaatschappij Gebroeders Blokland BV 14 woningen bouwen. Daarnaast wil een particulier een woning bouwen tussen de Lagendijk 180 en 184. Om beide plannen mogelijk te maken stelt de gemeente een nieuw bestemmingsplan op. Het voorontwerp ligt nu ter inzage.

Voorontwerpbestemmingsplan vanaf 6 december 2018 tot en met 16 januari 2019 ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan kunt u vinden op de website van de gemeente: www.ridderkerk.nl (Info over de gemeente / Actueel / Bekendmakingen).

Het plan is ook te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO-code: NL.IMRO.0597.BP2018RSWLAGENDIJK‐VO01).

Als u de stukken op papier wilt raadplegen kunt u een afspraak maken met het Servicecentrum via de website van de gemeente.

Inspraakreactie indienen

Op het voorontwerpbestemmingsplan kan een inspraakreactie worden ingediend. U kunt uw reactie in een brief schrijven aan het college van burgemeester en wethouders. Stuur uw inspraakreactie uiterlijk 16 januari 2019 op naar het College van Burgermeester en Wethouders, Postbus 271, 2980 AG Ridderkerk.

U kunt ook mondeling reageren. Daarvoor moet u een afspraak maken met de heer Rienks van de Afdeling Advies Ruimte. U kunt hiervoor maandag tot en met donderdag bellen op telefoonnummer 0180-451 221. Een brief heeft onze voorkeur.

Inloopavond woensdag 12 december

Op 12 december bent u tussen 19.00 en 20.30 uur van harte welkom op de inloopavond. Vertegenwoordigers van de gemeente en de ontwikkelmaatschappij zijn aanwezig. De avond wordt gehouden op VV Rijsoord (Vlasstraat 1-A).

Op de avond kunt u binnenlopen wanneer u dat het beste uitkomt. Er is geen centrale presentatie. U kunt terecht voor vragen en opmerkingen over het voorontwerpbestemmingsplan.

Naar boven