Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure), 't Kabel 40, 2153 MC Nieuw-Vennep, Hondenopvang Special Dogs Nieuw-Vennep, het legaliseren van het gebruik en de bebouwing van het hondenpension (aspecten bouwen en het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan en het veranderen van een uitweg). De gemeenteraad heeft een verklaring van geen bedenkingen afgegeven. Zaak 137092, OLO-nummer: 1907563.

Logo Haarlemmermeer

 

Behalve een hondenpension, omvat het bedrijf een trimsalon en worden ter plaatse hondentrainingen gegeven.

 

Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen de ontwerpbeschikking en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen. De beschikking en de verklaring van geen bedenkingen zijn niet gewijzigd ten opzichte van het eerder gepubliceerde ontwerp.

 

Beroep

De beschikking en de bijbehorende stukken en de verklaring van geen bedenkingen liggen met ingang van de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage op www.odnzkg.nl onder bekendmakingen en bij de gemeente Haarlemmermeer (op afspraak via 0900-1852), Raadhuisplein 1 te Hoofddorp. Als u belanghebbende bent bij de besluiten, kunt u binnen zes weken na de dag waarop deze besluiten ter inzage zijn gelegd een beroepschrift indienen bij Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Vermeld in uw beroepschrift altijd de datum, uw naam, adres, handtekening, het referentienummer/kenmerk van dit besluit (of stuur een kopie van het besluit mee) en de reden(en) waarom u beroep instelt. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het besluit niet op. In spoedgevallen kan tijdens de beroepsprocedure een voorlopige voorziening worden gevraagd aan de voorzieningenrechter van bovengenoemde rechtbank. U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Voor het behandelen van een verzoek worden griffiekosten in rekening gebracht. Voor meer informatie over het instellen van beroep kunt u de brochure 'Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid’ downloaden van de website www.rijksoverheid.nl. Voor algemene informatie over procedures kunt u ook bellen met de rijksoverheid op telefoonnummer 1400 (lokaal tarief).

 

Naar boven