Omgevingsvergunning Mousten 2A in Oirschot

Logo Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken bekend dat zij van plan zijn om een omgevingsvergun-

ning voor de activiteiten ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ en ‘bouwen’ te verlenen. De omgevingsvergunning maakt het uitbreiden/vergroten van een loods mogelijk aan Mousten 2A. Voor deze omgevingsvergunning is de uitgebreide procedure van toepassing. Het besluit is verzonden op 27 november 2018.

 

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van dinsdag 4 december 2018 tot en met maandag 14 januari 2019 ter inzage. Tegen besluiten op basis van de uitgebreide procedure, kunnen belanghebbenden een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank, rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Beroep kan worden ingesteld tot zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd. De inzage start dus op dinsdag 4 december 2018.

 

Er kan alleen beroep worden ingesteld door een belanghebbende:

die op tijd een zienswijze bij het college van B&W heeft ingediend;

aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij het college van B&W naar voren heeft gebracht;

die beroep aantekent tegen de wijzigingen die het college van B&W bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

 

Voorlopige voorziening

Belanghebbenden die beroep hebben ingediend kunnen, naast het beroepsschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De omgevingsvergunning treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking, voordat op het verzoek is beslist.

 

Inzage van stukken kan enkel op afspraak (via e-mail: vergunningen@kempengemeenten.nl of telefonisch

via 0497-531300). Om stukken in te zien, moet u minimaal twee werkdagen van te voren een afspraak

maken. Dan zorgen wij ervoor dat de stukken voor u beschikbaar zijn.

 

Het besluit met bijbehorende stukken is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl met het identificatienummer: NL.IMRO.0823.OVBGMOUSTEN2A-ONTWNL.IMRO.0823.OVBGMOUSTEN2A-VAST

 

Oirschot, 3 december 2018

 

Naar boven