Bekendmaking vastgesteld bestemmingsplan De Engh-Laarderweg 150 te Bussum, gemeente Gooise Meren

Logo Gooise Meren

Bekendmaking vastgesteld bestemmingsplan De Engh-Laarderweg 150 te Bussum, gemeente Gooise Meren

Burgemeester en wethouders van Gooise Meren maken, ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat, in de vergadering van 18 december 2017, de gemeenteraad het bestemmingsplan “De Engh-Laarderweg 150 (Bussum) ”  (gewijzigd), met identificatienummer NL.IMRO.1942.BP2016B001013-va01, heeft vastgesteld.

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 8 februari 2018, voor een periode van zes weken (tot en met 22 maart 2018), voor een ieder ter inzage.

Omschrijving

Het plan is een ontwikkelingsplan en betreft de uitbreiding van de supermarkt en de aanleg van een parkeerplaats op de locatie gelegen tussen de Laarderweg, Lange Heul en Korte Heul te Bussum.

Ter inzage ligging

Binnen de genoemde termijn is het vastgestelde bestemmingsplan “De Engh-Laarderweg 150” beschikbaar gesteld op bestuur.gooisemeren.nl ‘De Engh-Laarderweg 150’.Tevens kan het vastgestelde bestemmingsplan worden ingezien bij de Centrale Balie van de gemeente Gooise Meren, Brinklaan 35, 1404 EP Bussum. Openingstijden, zie www.gooisemeren.nl.

Indienen beroep

Binnen de gestelde termijn van zes weken (8 februari 2018 en 22 maart 2018) kunnen belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet hebben gedaan, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op het voornoemde adres.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking de dag na die waarop de beroepstermijn verstreken is. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift tevens een verzoek is ingediend om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit van de gemeenteraad niet in werking voordat op een dergelijk verzoek is beslist.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Thijs Herngreen op het telefoonnummer 0621196597 of m.herngreen@gooisemeren.nl .

Naar boven