Verleende omgevingsvergunning Portengen 8a Kockengen, Stichtse Vecht

Logo Stichtse Vecht

Burgemeester en wethouders van gemeente Stichtse Vecht maken bekend dat vanaf vrijdag 30 november 2018 tot en met donderdag 10 januari 2019 de verleende omgevingsvergunning Portengen 8a Kockengen ter inzage ligt.

Inhoud

Op het perceel staat een timmerwerkplaats, de loods heeft een beperkte buitenopslag. De aanvrager wil zijn bedrijf uitbreiden. De bestaande werkplaats wordt verlengd van 34,54 meter naar 50,54 meter. De breedte blijft met 11 meter gelijk. De goot blijft op 4 meter en de nok van 8 meter wordt doorgetrokken.

Inzien

De verleende omgevingsvergunning (NL.IMRO.1904.OVPortengen8aKKG-VG01) kunt u vanaf vrijdag 30 november 2018 raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en na afspraak (14 0346) inzien bij het Omgevingsloket van de gemeente Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1 in Maarssen (maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur). Het ontwerpbesluit heeft vanaf 5 oktober 2018 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Gedurende die periode hebben wij geen zienswijzen ontvangen.

Reageren

Als u het niet eens bent met dit besluit, dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht een beroepschrift indienen. Dit moet schriftelijk binnen zes weken na de datum van het ter inzage leggen van dit besluit. Het beroepschrift moet de volgende gegevens bevatten:

  • 1.

    de dagtekening;

  • 2.

    uw volledige naam- en adresgegevens;

  • 3.

    uw handtekening;

  • 4.

    een aanduiding van het besluit waarmee u het niet eens bent; en

  • 5.

    de reden(en) waarom u het hiermee niet eens bent.

U stuurt een kopie van het besluit waartegen u beroep wilt instellen met uw beroepschrift mee. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken, Postbus 16005, 3500 DA te Utrecht.

Het indienen van een beroepschrift schort het besluit waartegen u beroep hebt ingesteld, en de eventuele gevolgen ervan, niet op. Als u een beroepschrift hebt ingediend, kunt u vooruitlopend op de beslissing hierover om een voorlopige voorziening vragen. Dit doet u door middel van een verzoekschrift aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA te Utrecht. U stuurt een kopie van het beroepschrift en het besluit waartegen u beroep hebt ingesteld met uw verzoekschrift mee. In uw verzoekschrift geeft u aan waarom u een spoedeisend belang bij de voorlopige voorziening hebt.

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via www.rechtspraak.nl. Daarvoor moet u wel beschikken over DigiD.

Naar boven