Bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld Bennekom, Hoek Robert Kochlaan / Pasteurlaan / Swammerdamlaan (voormalige Vossenvelde-MAVO)

Logo Ede

Zaaknummer 101449

Op 15 november 2018 heeft de gemeenteraad van Ede het bestemmingsplan ‘Bennekom, Hoek Robert Kochlaan / Pasteurlaan / Swammerdamlaan (voormalige Vossenvelde-MAVO)’ gewijzigd vastgesteld. Dit vastgestelde bestemmingsplan heeft nummer NL.IMRO.0228. BP2017BENO0002-0301.

Inzage

U kunt het plan en de daarbij behorende stukken van donderdag 29 november 2018 tot en met woensdag 9 januari 2019 (digitaal) inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900.

Onder gerelateerde informatie op deze pagina vindt u een directe link naar het plan, hiermee wordt u doorgeleid naar de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl waar u het plan kunt inzien.

Gebied en gevolg

Het gebied waar dit plan over gaat ligt op de hoek van de Robert Kochlaan, Pasteurlaan en de Swammerdamlaan in Bennekom. Het plan maakt de bouw van zorgappartementen en maximaal 24 woningen mogelijk.

Bij de vaststelling zijn wijzigingen aangebracht op het plan zoals dat in ontwerp ter inzage heeft gelegen.

Wijzigingen op de verbeelding

• Op de verbeelding is de ‘overige zone - voorwaardelijke verplichting’ opgenomen.

Wijzigingen op de planregels

• De regels voor ‘parkeren’ zijn aangepast. Hiertoe is artikel 10, lid 10.2 verwijderd en is artikel 14 Overige regels toegevoegd. Hierdoor heeft tevens een hernummering van de regels plaatsgevonden.

Wijzigingen op de toelichting

• In de toelichting zijn geen wijzigingen aangebracht.

 

Voor de exacte wijzigingen verwijzen wij u naar het vastgestelde bestemmingsplan.

Beroep

Bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens de inzageperiode schriftelijk beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan alleen wanneer u op tijd een zienswijze op het ontwerpplan heeft ingediend, of aan kunt tonen dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest, of wanneer u bezwaar heeft tegen de wijziging van het vastgestelde plan ten opzichte van het ontwerpplan.

Daarnaast kunt u gedurende deze periode een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de genoemde afdeling. Zonder dat treedt het vastgestelde plan in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Zowel het beroepsschrift als het verzoek om voorlopige voorziening stuurt u naar: Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Crisis- en herstelwet

Op deze procedure is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dat betekent dat belanghebbenden in het beroepschrift de beroepsgronden moeten aangegeven. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in een eventueel beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

 

 

Naar boven