Voorontwerpbestemmingsplan ‘Markstraat’ ter inzage

Logo Ridderkerk

ABB Ontwikkeling BV wenst op de hoek van de Markstraat en de Dintelstraat in Bolnes twaalf rijwoningen te realiseren. Op deze locatie staat nu het gebouw van (voormalig) spiritueel centrum de Heksenketel. Dit gebouw zal worden gesloopt ten behoeve van de beoogde woningbouw. Om dit mogelijk te maken stellen we een nieuw bestemmingsplan op, waarvan we het voorontwerp aan belanghebbenden willen voorleggen.

 

Voorontwerpbestemmingsplan vanaf 23 november tot en met 3 januari ter inzage

Deze is via www.ridderkerk.nl te raadplegen of via www.ruimtelijkeplannen.nl. Als u de stukken op papier wilt raadplegen kunt u een afspraak maken met het Servicecentrum via de website van de gemeente.

 

Inspraakreactie indienen

Op het voorontwerpbestemmingsplan kan een inspraakreactie worden ingediend. Uw eventuele inspraakreactie kunt u sturen naar Bart Verhoeven via bart.verhoeven@bar-organisatie.nl. Vermeld in dat geval dat u een inspraakreactie indient op het voorontwerpbestemmingsplan ‘Markstraat’. Let op, stuur uw inspraakreactie dan wel vóór 4 januari toe.

 

Inloopavond maandag 10 december

Op 10 december bent u tussen 19.00 en 20.30 uur van harte welkom op de inloopavond. De locatie waar dat plaats zal vinden maken wij nog bekend in de Blauwkai en op de gemeentelijke website. Het doel is om de inloopavond in ieder geval in de buurt van de geplande ontwikkeling te organiseren.

Op de avond kunt u binnenlopen wanneer u dat het beste uitkomt. U kunt terecht voor vragen en opmerkingen over het voorontwerpbestemmingsplan.

 

Ridderkerk, 22 november 2018

Naar boven