Kennisgeving ontwerp-beschikking uitgebreide voorbereidingsprocedure, restaureren van het voorhuis, het eigentijds terugbouwen van het achterste gedeelte van de woonboerderij en het oprichten van twee woningen, Schermerdijk 1, Alkmaar

Logo Alkmaar

1812EC1

 

Uitgebreide voorbereidingsprocedure: kennisgeving ontwerpbeschikking

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

 

Schermerdijk 1 Alkmaar: voor het restaureren van het voorhuis en het eigentijds terugbouwen van het achterste gedeelte van de woonboerderij, en het oprichten van twee woningen

Datum einde zienswijzentermijn: 2 januari 2019.

 

Hogere waarden wegverkeerslawaai

Voorts maken zij overeenkomstig het bepaalde in artikel 110c Wet geluidhinder (Wgh) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij gelijktijdig voornemens zijn hogere waarden als bedoeld in de Wet Geluidhinder vast te stellen voor bovengenoemde woningen aan de Schermerdijk 1 te Alkmaar. Het betreft hogere geluidwaarden vanwege het wegverkeerslawaai afkomstig van de N242/Ring Oost.

Datum einde zienswijzentermijn: 2 januari 2019.

 

Zienswijzen

Bovengenoemde ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken liggen met ingang van morgen gedurende zes weken ter inzage bij de servicebalie Vergunning- en subsidieverlening van het Stadskantoor. U kunt de stukken alleen op afspraak inzien. Wilt u langs komen? Maak een afspraak.

Een ieder kan gedurende deze termijn mondeling of schriftelijk eventuele zienswijzen over de ontwerpbesluiten naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar. Eventuele zienswijzen dienen uiterlijk op de hierboven genoemde datum einde zienswijzentermijn te zijn ingediend.

 

Naar boven