Omgevingsvergunning Moostdijk 36

Logo Nederweert

Voor de locatie Moostdijk 36 te Ospel-Nederweert is een omgevingsvergunning ter inzage gelegd. Het besluit ziet op het buitenplans afwijken van het bestemmingsplan Buitengebied voor het uitbreiden van een bestaand dierenpension met een uitloop voor zieke honden. Kenmerk UV 20180132.

Er zijn geen zienswijzen ingekomen op het ontwerp-besluit. Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Het kenmerk is NL.IMRO.0946.BAMoostdijk36-VA01

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 23 november 2018 t/m 3 januari 2019 bij de centrale klantenbalie of op afspraak. Het instellen van beroep is vanaf de dag na terinzagelegging t/m 4 januari 2019 mogelijk voor belanghebbenden bij de Sector Bestuursrecht van Rechtbank Limburg. U kunt gelijktijdig vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van Rechtbank Limburg. Dit kan ook digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Raadpleeg deze bekendmaking op onze website. Bellen mag ook met een medewerk(st)er van het team Ruimte en Wonen.

 

Nederweert, 22 november 2018

Burgemeester en wethouders van Nederweert

Naar boven