Ontwerp-omgevingsvergunning, tweede fase realiseren van een schuurwoning, Weipoortseweg 7C, Zoeterwoude

Logo Zoeterwoude

De gemeente Zoeterwoude laat weten dat vanaf dinsdag 20 november 2018 de ontwerp-omgevingsvergunning tweede fase voor het realiseren van een schuurwoning aan Weipoortseweg 7C in Zoeterwoude te bekijken is.

 

 

U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning tweede fase bekijken

De ontwerp-omgevingsvergunning tweede fase gaat over de vergunningplichtige activiteit:

 

  • -

    Bouwen.

     

 

U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning tweede fase zes weken lang bekijken

U kunt de aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning tweede fase en de bijbehorende stukken vanaf dinsdag 20 november 2018 bekijken in het gemeentehuis. Dit kan op werkdagen van 9:00 tot 12:00 uur. U kunt een afspraak maken via www.zoeterwoude.nl/afspraakmaken of 071-5806300.

 

 

U kunt reageren op de ontwerp-omgevingsvergunning tweede fase

Dit heet een zienswijze naar voren brengen. Dit kan tot en met maandag 31 december 2018. U kunt uw zienswijze in een brief opsturen naar: Gemeente Zoeterwoude, Noordbuurtseweg 27, 2381 ET Zoeterwoude. U mag ook een reactie geven in een gesprek. Daarvoor vragen wij u een afspraak te maken. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met het Klant Contact Centrum 071-5806300.

 

 

De gemeente gaat daarna besluiten over de uiteindelijke omgevingsvergunning tweede fase

Als u het niet eens bent met de uiteindelijke omgevingsvergunning tweede fase kunt u hierop reageren. Dit heet beroep aantekenen. U kunt alleen beroep aantekenen als u ook een zienswijze heeft ingediend tegen de ontwerp-omgevingsvergunning tweede fase. Hierbij moet u altijd uw belang bij het plan aantonen. Hoe en wanneer dat kan maken wij op dat moment bekend.

Naar boven