Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Lierderholthuisweg 11 ter inzage

Logo Olst-Wijhe

Voor de locatie aan de Lierderholthuisweg 11 te Wijhe (kadastraal bekend als gemeente Wijhe, sectie L, nummer 491) legt het college van B en W een ontwerp bestemmingsplan ter inzage.

De ontwikkeling betreft de sloop van de kippenschuur en de woning in het kader van de KGO-regeling. Ter compensatie wordt de huidige woning heropgebouwd op de slooplocatie. Dit bestemmingsplan maakt deze ontwikkeling planologisch mogelijk.

Ontwerpbesluit hogere grenswaarde Lierderholthuisweg 11 te Wijhe

Een hogere grenswaarde op basis van de Wet geluidhinder is nodig in het kader van de bestemmingsplanprocedure “Lierderholthuisweg 11, Wijhe”, waarmee het realiseren van een woning met de daarbij behorende bijgebouw mogelijk worden gemaakt.

De hogere grenswaarde houdt verband met de geluidsbelasting door het wegverkeer op de Lierderholthuisweg, die voor de woning hoger ligt dan de voorkeursgrenswaarde van 48 dB.

Het plan (identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2018001044-0201) en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 22 november 2018 tot en met 2 januari 2019. U vindt het plan op de website van ruimtelijke plannenen bij ons klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1) en in Olst (Holstohus, JanSchamhartstraat 5b). Bronbestanden vindt u op ro.olst-wijhe.nl.

U kunt binnen de genoemde termijn mondeling of schriftelijk een zienswijze geven op het plan. Stuur uw schriftelijke reactie naar de gemeenteraad. Vermeld op welk plan en op welke onderdelen uw zienswijze betrekking heeft. Voor meer informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u terecht bij het team Leefomgeving, via telefoonnummer 14 0570.

Naar boven