Ontwerp omgevingsvergunning “Grebbeweg 160, Rhenen”Ontwerp omgevingsvergunning “Grebbeweg 160, Rhenen”

Logo Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een restaurant op de begane grond van het gebouw (de woning)gelegen aan de Grebbeweg 160 in Rhenen. De aanvraag om omgevingsvergunning is in strijd met het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied 2010, partiële herziening 2013” en is daarom aangemerkt als een verzoek om afwijking van het vigerende bestemmingsplan met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3 (uitgebreide procedure) van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

Inzien

De ontwerpbeschikking, de ruimtelijke onderbouwing en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen liggen van donderdag 22 november 2018 tot en met woensdag 2 januari 2019 voor een ieder ter inzage.

  • De ruimtelijke onderbouwing is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl, via identificatienummer NL.IMRO.0340.Grebbeweg160-ON01;

• de ontwerpbeschikking, de ruimtelijke onderbouwing en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen zijn in PDF-bestanden in te zien op www.rhenen.nl (via zoekterm “ter inzage legging)

• een analoog (papieren) exemplaar van de ontwerpbeschikking, de ruimtelijke onderbouwing en de ontwerpverklaring is ook in te zien in het Huis van de gemeente Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. Inzien kan op afspraak, zie voor meer informatie www.rhenen.nl.

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Martijn van Dee, telefoonnummer 140317 of e-mail martijn.van.dee@rhenen.nl.

Zienswijze n

Gedurende bovengenoemde inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze(n) omtrent de ontwerp omgevingsvergunning en ontwerpverklaring van geen bedenkingen aan het college kenbaar maken (postbus 201, 3910 AE RHENEN). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact op worden genomen met Martijn van Dee van het team Economie & Ruimte, telefoonnummer 140317.

 

 

De ontwerpomgevingsvergunning voorziet in het realiseren van een restaurant op de begane grond van het gebouw gelegen aan de Grebbeweg 160 in Rhenen. De ontwerpomgevingsvergunning, de ruimtelijke onderbouwing en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen liggen van donderdag 22 november 2018 tot en met woensdag 2 januari 2019 voor een ieder ter inzage.

Naar boven