Kennisgeving beschikking uitgebreide voorbereidingsprocedure woning Kleis 29-31 Uitgeest

Logo Uitgeest

Burgemeester en wethouders van de gemeente Uitgeest maken op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat een omgevingsvergunning met ingang van 20 november 2018 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt. Deze omgevingsvergunning voorziet in het bouwen van een woning tussen Kleis 29 en Kleis 31 te Uitgeest.

 

Tegelijkertijd ligt in samenhang met voornoemde vergunning ter inzage de door de gemeenteraad afgegeven Verklaring van geen bedenkingen.

 

De verklaring en het besluit liggen gedurende de hierboven genoemde termijn ter inzage op het gemeentehuis van de gemeente Uitgeest, Middelweg 28 te Uitgeest. Ook zijn de stukken digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Vul bij ID in: NL.IMRO.0450.UPKleis2931-VS01.

 

Binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, beroep instellen tegen de verleende vergunning. Een beroepschrift moet ondertekend en gemotiveerd zijn. Het beroepschrift stuurt u naar de Sector Bestuursrecht van de Rechtbank Haarlem, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

 

Als u een spoedeisend belang heeft, kunt u bij de rechtbank tevens om een voorlopige voorziening vragen.

 

Zowel voor het indienen van een beroepschrift als voor het vragen om een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

 

Uitgeest, 19 november 2018

Burgemeester en wethouders van Uitgeest, namens dezen: M. Knol

Naar boven