Mededeling voorbereidingsbesluit Industrieweg 2 e.o. Meppel

Logo Meppel

Burgemeester en Wethouders van Meppel doen mededeling van het feit dat zij op 16 november 2018 op grond van artikel 3.7 lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend hebben gemaakt dat de gemeenteraad op 15 november 2018 heeft besloten een voorbereidingsbesluit te nemen voor de locatie Industrieweg 2 E.O. Meppel, zoals weergegeven op de verbeelding met planidentificatienummer NL.IMRO.0119.Zwikker2018-VBC1, en te verklaren dat voor dit gebied een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid.

Het voorbereidingsbesluit is gericht op het tegengaan van ongewenste ontwikkelingen ter plaatse en bevat tevens een verbod om het gebruik van gronden of bouwwerken in het gebied te wijzigen. Van dit verbod kan het bevoegd gezag afwijken via een omgevingsvergunning voor zover dit gebruik niet strijdig is met het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan.

Inwerkingtreding.

Het voorbereidingsbesluit is in werking getreden op 16 november 2018 en geldt voor de duur van één jaar.

Waar kunt u het voorbereidingsbesluit inzien?

Het besluit ligt vanaf 16 november 2018 in papieren vorm ter inzage in het stadhuis en kan vanaf 17 november 2018 ook digitaal geraadpleegd worden via www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website.

Bezwaar en beroep.

Tegen het voorbereidingsbesluit staat geen bezwaar of beroep open. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum via telefoonnummer 140522.

Meppel, 16 november 2018

Burgemeester en Wethouders van Meppel.

Naar boven