Ontwerpstructuurvisie Landerd, partiële herziening

Logo Landerd

Burgemeester en wethouders van Landerd maken bekend dat de ‘ontwerpstructuurvisie Landerd, partiële herziening’ voor iedereen ter inzage ligt.

Reparatie oorspronkelijke structuurvisie Landerd

De ‘ontwerpstructuurvisie Landerd, partiële herziening’ voorziet in de reparatie van een onderdeel uit de oorspronkelijke structuurvisie, gemeente Landerd uit 2014. In de oorspronkelijke Structuurvisie worden maatschappelijke voorzieningen (waaronder veel zorgvoorzieningen) uitgesloten in woongebieden.

Gezien de trends, ontwikkelingen en voortschrijdend inzicht en het belang dat op basis daarvan wordt gesteld aan een integrale aanpak van wonen, zorg en welzijn, achten wij het voorstelbaar dat maatschappelijke voorzieningen onder voorwaarden ook in woonbuurten kunnen worden gerealiseerd.

De plannen bekijken?

De ‘ontwerpstructuurvisie, partiële herziening’ ligt vanaf maandag 19 november 2018 tot en met 4 januari 2019 voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis van Landerd. Het plan kan worden ingezien tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis.

De ontwerpstructuurvisie is ook raadpleegbaar via http://www.broplan.nl/landerd/structuurvisie/planmodule/

Reageren?

U kunt reageren op de ontwerpstructuurvisie. Uw reactie noemen wij een zienswijze.

U dient uw (bij voorkeur schriftelijke) reactie binnen de genoemde termijn van zes weken kenbaar te maken. Een schriftelijke reactie ten aanzien van de structuurvisie dient geadresseerd te zijn aan de gemeenteraad van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Zeeland.

Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer L. Hövels via 0486-458111. Let op! U kunt niet per e-mail een zienswijze indienen.

V ragen?

Voor een toelichting of beantwoording van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt met de heer L. Hövels via telefoonnummer 0486-458111 of via e-mail lars.hovels@landerd.nl.

Naar boven