Wijziging Verordening ruimte ivm plan Sportpark Zegenwerp, Sint-Michielsgestel

Logo Noord-Brabant

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben in hun vergadering van 13 november 2018 de ‘Wijziging Verordening ruimte ivm plan Sportpark Zegenwerp, Sint-Michielsgestel’ vastgesteld. Het planidentificatienummer van deze wijzigingsverordening is: NL.IMRO.9930.VrNBHB0845Zegenwrp-va01.

 

Inhoud

Bestemmingsplan Sportpark Zegenwerp is een bestemmingsplan waarmee de aanwezige voorzieningen op sportpark Zegenwerp in Sint-Michielsgestel intensiever gebruikt gaan worden. De huidige voorzieningen op Sportpark Zegenwerp kunnen niet voorzien in de nieuwe gebruiksbehoefte van de fusieclub in Sint-Michielsgestel. Derhalve zijn RKKV Sint-Michielsgestel en vv SCI voornemens Sportpark Zegenwerp te herstructureren en daardoor het gebruik te kunnen intensiveren.

Vaststelling van het bestemmingsplan is daarom alleen mogelijk na aanpassing van de grenzen van het NNB in de Verordening ruimte. Dit is mogelijk o.b.v. artikel 5.5: herbegrenzing van het NNB voor kleinschalige ingrepen. Het plan voldoet aan de daarbij gestelde voorwaarden (o.a. op gebied van compensatie) en er worden verder geen provinciale belangen geschaad. Er bestaat dus geen bezwaar tegen medewerking aan het gemeentelijke plan d.m.v. een herbegrenzing.

Hierdoor kan de gemeente het bestemmingsplan ‘Sportpark Zegenwerp’ vaststellen.

 

De vaststelling van de wijziging van de Verordening ruimte zorgt ervoor dat de kaarten van deze verordening en het bestemmingsplan goed op elkaar aansluiten.

Beschikbaarheid en inzage van de stukken

U kunt de wijzigingsverordening raadplegen via de rechtstreekse linken hieronder:

1. http://ruimtelijkeplannen.brabant.nl;

2. www.ruimtelijkeplannen.nl

’s-Hertogenbosch, 13 november 2018

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant,

de voorzitter,

Prof.dr. W.B.H.J. van de Donk

de secretaris,

drs. M.J.A. van Bijnen MBA

Naar boven