Ontwerpbestemmingsplan “Vriezenveen Lintbebouwing en Centrumgebied PH Verzetstraat L2639 en L2729”

Logo Twenterand

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat met ingang van vrijdag 16 november 2018 zes weken het volgende ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan “ Vriezenveen Lintbebouwing en Centrumgebied PH Verzetstraat L2639 en L2729

De voorgenomen, partiële planherziening heeft ten doel twee woningen te realiseren. Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.1700.201801BPVZPH-ont1.

 

Ter inzage en zienswijzen

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ontwerpplan is eveneens digitaal in te zien via www.twenterand.nl/digitaalinzien.

Het papieren exemplaar van het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpvaststellingsbesluit ligt voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen. Tijdens de bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 67, 7670 AB te VRIEZENVEEN en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met één van de medewerkers van de afdeling beleid via het algemene telefoonnummer 0546-840840.

 

Naar boven