Rectificatie: Ontwerp partiële herziening bestemmingsplan Gebleektendijk 8 Nederweert-Eind

Logo Nederweert

In verband met het niet-volledig ter inzage leggen van stukken vindt opnieuw publicatie en terinzagelegging van de ontwerp-vergunning plaats en gaat de termijn van zes weken voor het indienen van zienswijzen opnieuw in. Eventueel reeds ingediende zienswijzen hoeven niet opnieuw te worden ingediend.

Voor de locatie Gebleektendijk 8 te Nederweert-Eind is een ontwerp partiële herziening van het bestemmingsplan Buitengebied Nederweert ter inzage gelegd. Het ontwerpplan ziet op het omvormen van een intensieve veehouderij naar een burgerwoning. (NL.IMRO.0946.BPGebleektendijk8-ON01)

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, 16 november 2018 t/m 27 december 2018, bij de centrale klantenbalie (iedere ochtend van 9.00 tot 12.30 en op donderdag van 16.30 tot 19.00) of op afspraak. Daarnaast is het plan gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de inzageperiode kunnen belanghebbenden ten aanzien van het ontwerp wijzigingsplan schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 2728, 6030 AA in Nederweert.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met mevrouw E. van der Linden van het team Ruimte en Wonen. Met haar kunt u ook een afspraak maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze.

 

Nederweert, 15 november 2018

Burgemeester en wethouders Nederweert

Naar boven