Bestemmingsplan Woningbouw Abtswoudseweg, Delft

Logo Delft

Aan de Abtswoudseweg zijn plannen voor woningbouw. Omdat deze plannen niet in het bestemmingsplan Schieoevers Noord passen wordt een nieuwe ruimtelijke procedure gevolgd.

Het ontwerpbestemmingsplan

Het bestemmingsplan omvat het kavel aan de Abtswoudseweg tussen nummer 6 en 16.

Bestemmingsplan inzien

Vanaf 15 november tot en met 26 december 2018 kunt u het bovenstaande document op de volgende wijzen bekijken:

  • 1.

    Op afspraak bij het Klant Contact Centrum aan Stationsplein 1. U kunt hier ook een exemplaar van het bestemmingsplan kopen.

  • 2.

    Het bestemmingsplan kunt u opvragen op www.ruimtelijkeplannen.nl via de directe link: NL.IMRO.0503.BP0061-1001.

  • 3.

    Op www.delft.nl/bestemmingsplannen en klik door naar Plannen ter inzage

Informatieavond

Op maandag 3 december 2018 is er een inloopbijeenkomst van 18.00-20.00 uur op de locatie Stationsplein 1 te Delft. Tijdens deze bijeenkomst kunt u de documenten en presentaties bekijken, vragen stellen en eventueel mondeling een zienswijze indienen. 

Reageren op het ontwerpbestemmingsplan

U kunt reageren op het bestemmingsplan, het is namelijk een ontwerp- bestemmingsplan. Het kan aangepast worden op basis van de reacties die erop komen. Wilt u reageren? Stuur dan een brief met uw reactie (zienswijze) op het bestemmingsplan naar:

Gemeenteraad Delft

Postbus 78

2600 ME Delft

Vermeld in uw reactie (zienswijze) duidelijk uw naam en adres. U kunt uw reactie indienen vanaf 15 november tot en met 26 december 2018.

Hoe gaat het nu verder?

Reageert u op het ontwerpbestemmingsplan? Dan ontvangt u een nota waarin alle binnengekomen reacties zijn samengevat en beantwoord. De Nota zienswijzen en het bestemmingsplan worden daarna aan de gemeenteraad aangeboden.

Vragen?

Hebt u vragen over het bestemmingsplan? Of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de procedure? Neem dan contact op via het Klant Contact Centrum via 14015. U kunt ook altijd kijken op www.delft.nl.

Naar boven