ONTWERP WIJZIGINGSPLAN Zonnepark Meerkoetenweg 21, Lelystad

Logo Lelystad

Het college van burgemeester en wethouders van Lelystad maken bekend dat voor het perceel Meerkoetenweg 21 het ontwerp ‘Wijzigingsplan Zonnepark Meerkoetenweg 21’ is opgesteld ex artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening. Het plan is opgesteld voor de realisatie van een zonnepark.

De bestemming ‘Agrarisch’ wordt met dit wijzigingsplan gewijzigd in de bestemming ‘Bedrijf-Duurzame energievoorziening’ ten behoeve van een functieverandering van het perceel.

Het plangebied bestaat uit het huidige agrarische perceel Meerkoetenweg 21 in het buitengebied van de gemeente Lelystad. Het plangebied is gelegen ten zuiden van de kern Lelystad en de rijksweg A6 aan de westzijde van Lelystad Airport.

Het bovengenoemde wijzigingsplan ligt samen met de bijbehorende stukken met ingang van donderdag 15 november 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Het Stadhuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30uur tot 17.00uur, op donderdagavond van 18.00uur tot 20.00uur. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale wijzigingsplan is voorzien van de identificatiecode NL.IMRO.0995.WP00016-OW01.

Een ieder kan gedurende genoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college omtrent het voornemen genoemd wijzigingsplan vast te stellen. In geval van indiening van een mondelinge zienswijze wordt verzocht eerst contact op te nemen met telefoonnummer 14 0320.

 

Naar boven