Ontwerpbesluit omgevingsvergunning ‘Nijverheidsstraat 14, Lievelderweg 68 en James Wattstraat 3, Lichtenvoorde’

Logo Oost Gelre

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat de ontwerp omgevingsvergunning met de ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken voor de Nijverheidsstraat 14, Lievelderweg 68 en James Wattstraat 3 te Lichtenvoorde met ingang van 16 november 2018 voor iedereen ter inzage ligt (conform artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

Het plan voorziet in de vestiging van een kunststofrecyclingbedrijf op de Nijverheidsstraat 14 en een erfafscheiding met L-elementen met een bouwhoogte van 2,5 m. Verder wordt op genoemde percelen aan de Nijverheidsstraat, Lievelderweg en J. Wattstraat buitenopslag gerealiseerd binnen 3 m achter de voorgevel aan de wegzijde en binnen 2 m uit de zijdelingse perceelsgrens.

De omgevingsvergunning is aangevraagd voor handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening, en bouwen.

Het plan ligt voor een termijn van zes weken ter inzage, dus tot en met 27 december 2018. Het plan kan worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde.

Ook kunt u het plan hier digitaal raadplegen of rechtstreeks op de nationale website RO-plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl). Daarnaast kunt u de planbestanden vinden op de websitehttp://ruimtelijkeplannen.oostgelre.nl. Het plan heeft het plannummer NL.IMRO.1586.PBBEDRIJVEN304-OW01.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk, dan wel mondeling (op afspraak via nummer 0544-393535), en gemotiveerd zijn zienswijze omtrent de omgevingsvergunning naar voren brengen bij het College van burgemeester en wethouders van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

 

Naar boven