Verleende omgevingsvergunning Bosscheweg 33 te Berkel-Enschot Z-HZ_WABO-2018-02195 verzonden 8 november 2018.

Logo Tilburg

Verleende omgevingsvergunning voor het realiseren van een verzorgingstehuis voor dementerende patiënten aan de Bosscheweg 33 te Berkel-Enschot

Burgemeester en wethouders van Tilburg maken bekend dat zij voornemens zijn omgevingsvergunning als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) te verlenen voor de volgende activiteiten:

 

  • 1.

    Het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, sub a Wabo);

  • 2.

    Het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan (artikel 2.1, lid 1, sub c Wabo); 

    Inzake het realiseren van een verzorgingstehuis voor dementerende patiënten aan de Bosscheweg 33 te Berkel-Enschot (Z-HZ_WABO-2018-02195).

     

    Terinzagelegging

    De beschikking en de bijbehorende stukken kunnen van maandag 12 november 2018 tot en met maandag 24 december 2018 worden ingezien via www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen , www.ruimtelijkeplannen.nl en inclusief vergunningstukken via www.tilburg.nl/omgevingsvergunningen. (planidentificatienummer ; NL.IMRO.0855.OGV2018004-c001).

    De beschikking is niet gewijzigd t.o.v. de ontwerpbeschikking.

     

    Beroepsmogelijkheid beschikking

    Tegen de beschikking kan gedurende de genoemde termijn beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze ten aanzien van de desbetreffende ontwerpbeschikking kenbaar hebben gemaakt. Het beroepschrift kan worden ingediend bij de rechtbank Zeeland - West-Brabant, Team Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA te Breda. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Wel kan gedurende de genoemde termijn gelijktijdig met een beroepschrift een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland - West-Brabant, Team Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA te Breda. Wanneer een voorlopige voorziening wordt gevraagd, treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen. U kunt het beroep- / verzoekschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

     

    Beroepsmogelijkheid besluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder

    Tegen het besluit inzake hogere grenswaarden, als bedoeld in de Wet geluidhinder, kan door belanghebbenden die tijdig hun zienswijze kenbaar gemaakt hebben, gedurende de termijn van terinzagelegging beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan worden ingesteld door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

     

    Tilburg, 7 november 2018

     

Naar boven