Vastgesteld wijzigingsbesluit Witteweg 17 - 19 in Den Hoorn

Logo Texel

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening in combinatie met de afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het college onderstaande bestemmingswijziging heeft vastgesteld.

• (1797 RR) Witteweg 17 – 19 in Den Hoorn: 1594699. Voor dit perceel wordt de Ruimte voor Ruimte regeling toegepast. Alle bedrijfsbebouwing wordt gesloopt en hiervoor in de plaats komt een bouwmogelijkheid voor een extra woning. Tegen het ontwerp wijzigingsbesluit is een zienswijze ingediend. Deze zienswijze is ontvankelijk en tevens ongegrond verklaard.

Inzage: Het wijzigingsbesluit met bijbehorende stukken is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl, de website van de gemeente www.texel.nl (zoekwoord bekendmakingen) en in te zien bij de publieksbalie van de gemeente.

Reageren: Tegen dit besluit kan vanaf dinsdag 20 november 2018 tot en met maandag 31 december 2018 schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend of die aantoont redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbesluit. Ook kan een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de genoemde afdeling. Na afloop van de beroepstermijn treedt de bestemmingswijziging in werking. Als er een voorlopige voorziening is aangevraagd treedt de wijziging pas in werking nadat op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven