Scherpenzeel - Voorontwerpbestemmingsplan Boslaan-Ringbaan 

Logo Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan Boslaan-Ringbaan voor de inspraak ter inzage ligt.

 

Doel van dit plan

Voor de locatie ten zuiden van de Ringbaan, tussen de Boslaan en basisschool Korenmaat, is een plan ontwikkeld voor de bouw van 20 huurwoningen in de vrije sector en de aanleg van groen, water- en verkeersvoorzieningen. Omdat deze ontwikkeling niet past in het geldende bestemmingsplan Buitengebied 2013 is een nieuw bestemmingsplan opgesteld. Het bestemmingsplan regelt de bestemmingen binnen het plangebied en legt de bouw- en gebruiksregels van de betreffende grond vast. De stedenbouwkundige opzet en beeldkwaliteit van het nieuwbouwplan sluiten aan bij die van de wijk Akkerwinde.

 

U kunt het plan inzien

Het plan ligt met ingang van 14 november 2018 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Stationsweg 389a in Scherpenzeel. Op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur en op afspraak 's middags (maandag tot en met donderdag). Het plan is tevens te bekijken op www.scherpenzeel.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl, via de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0279.BP2018BoslRingb-vo01

 

Hoe kunt u reageren

U kunt schriftelijk of mondeling uw mening kenbaar maken gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt (dus tot en met 27 december 2018). Uw schriftelijke reactie kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Scherpenzeel, Postbus 100, 3925 ZJ in Scherpenzeel. Voor het indienen van een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte & Groen via telefoonnummer (033) 277 23 24. Inspraakreacties kunnen leiden tot aanpassing (van onderdelen) van het plan.

Naar boven