Ontwerpbestemmingsplan Parallelweg 3 Bunnik, gemeente Bunnik

Logo Bunnik

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat met ingang van vrijdag 16 november 2018 gedurende zes weken (tot en met donderdag 27 december 2018) het ontwerpbestemmingsplan Parallelweg 3 Bunnik en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Voorliggend bestemmingsplan voorziet in de vestiging van een agrarisch logistiek bedrijf aan de Parallelweg 3 in Bunnik. Dit bedrijf is niet toegestaan binnen het bestemmingsplan “Buitengebied Bunnik 2011”, waardoor deze herziening noodzakelijk is. Met dit plan kan het bedrijf tot 326m2 van de bestaande bedrijfsbebouwing in gebruik nemen voor de op- en overslag van planten. Het is toegestaan tot 50 m2 van dit bedrijfsoppervlak te benutten voor ondergeschikte detailhandel in de vorm van een afhaalpunt voor bestellingen uit de webshop. De overige 326m2 voormalige agrarische bedrijfsbebouwing wordt gesloopt. De bestaande bedrijfswoning blijft onveranderd aanwezig. Aan de voorzijde van het perceel zal een inspiratietuin worden aangelegd waar de planten uit de webshop worden getoond. De aanleg van de tuin gaat conform de landschappelijke uitgangspunten die onderdeel uitmaken van het plan.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het plan is binnen de genoemde termijn als volgt digitaal raadpleegbaar:

Het plan is volledig digitaal raadpleegbaar op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0312.bpBNKparallelweg3-on01.

De bronbestanden van het plan zijn beschikbaar via http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0312/ NL.IMRO.0312.bpBNKparallelweg3-on01.

U kunt het plan ook inzien (digitaal en op papier) in het gemeentehuis, Singelpark 1 in Odijk.

Zienswijze indienen

Van vrijdag 16 november 2018 tot en met donderdag 27 december 2018 kan iedereen als volgt een zienswijze over het plan indienen bij de gemeenteraad:

  • 1.

    schriftelijk: u kunt uw brief sturen naar de Gemeenteraad van Bunnik, Postbus 5, 3980 CA Bunnik.

  • 2.

    mondeling: hiervoor kunt u een afspraak maken met dhr. Van den Boer van de afdeling Fysiek domein, telefoonnummer (030) 659 4848.

  • 3.

    digitaal: met het formulier ‘Zienswijze indienen’, te vinden op www.bunnik.nl onder ‘Online regelen’.

Naar boven