Ontwerp bestemmingsplan Kaldenkerkerweg Woonwagenlocatie

Logo Venlo

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de terinzagelegging bekend van:

 

O ntwerpbestemmingsplan ‘ Kaldenkerkerweg Woonwagenlocatie te Venlo ( Imro nummer NL.IMRO.0983.BP201705KKWOONWGN-ON01 )

 

Het plan voorziet in een herinrichting en beperkte uitbreiding van de woonwagenlocatie Kaldenkerkerweg te Venlo.

 

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf 16 november tot en met 27 december 2018 ter inzage in het Stadskantoor Venlo, Hanzeplaats 1 te Venlo. De stukken kunnen hier analoog en digitaal worden ingezien. Inzage van analoge stukken is in het Stadskantoor uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum (KCC) via telefoonnummer 14 077.

 

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn tevens in te zien langs elektronische weg via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl, identificatienummer NL.IMRO.0983.BP201705KKWOONWGN-ON01. Via de gemeentelijke website www.venlo.nl is tevens een link naar ruimtelijke plannen beschikbaar.

 

Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan

Er kunnen binnen de termijn van terinzagelegging door eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen worden ingediend bij de gemeenteraad van Venlo. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze dient u binnen de termijn een afspraak te maken. Het is niet mogelijk per e-mail zienswijzen in te dienen.

 

Venlo, 14 november 2018

Naar boven