Voorbereidingsbesluit Centrum Bladel

Logo Bladel

De gemeenteraad heeft in de vergadering van 8 november 2018 besloten dat een gedeeltelijke herziening van de bestemmingsplannen die gelden voor het centrum van de kern Bladel wordt voorbereid. Het betreft het gebied globaal begrensd door het Poststraatje, de Varkensmarkt, Beatrixlaan, Kloostertuin, Burgemeester Goossensstraat, Torenbocht, Pastoor Danielpad, Doctor Cramerstraat (incl. oostzijde), Molenstraat (incl. oostzijde), Bergmolen, Sportparkstraat, Victor de Bucklaan (incl. plantsoen zuidzijde), Schutsboom, Marktstraat, Korte Voren, Europalaan, zoals nader aangegeven op de bij het genomen besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte kaart met identificatiecode NL.IMRO.1728.BPB1064centrbladel-VOBB.

 

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking zodra het ter inzage is gelegd en bekendgemaakt. De ter inzage legging heeft direct na de raadsvergadering plaatsgevonden in het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis van Bladel. De bekendmaking in het Gemeenteblad vindt plaats op 9 november 2018.

 

Het voorbereidingsbesluit ligt, samen met bijbehorende verbeelding, voor iedereen ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis van Bladel, Markt 21, 5531 BC Bladel. Het gemeentehuis is geopend op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur, op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. De stukken zijn ook in te zien via: www.ruimtelijkeplannen.nl en de website van de gemeente Bladel http://1728.ropubliceer.nl

Op basis van de Wet ruimtelijke ordening en art. 8.5 van de Algemene wet bestuursrecht kan tegen dit besluit geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

Naar boven