Voornemen tot opstellen van het omgevingsplan Monnickendam – Galgeriet

Logo Waterland

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waterland maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn een bestemmingsplan met verbrede reikwijdte (omgevingsplan), op grond van de Crisis en Herstelwet, op te stellen voor de herontwikkeling van het bedrijventerrein Het Galgeriet.

 

Naar aanleiding van dit voornemen worden geen stukken ter inzage gelegd en kunnen geen zienswijzen worden ingediend. Wel wordt op korte termijn het omgevingsplan in ontwerp ter inzage gelegd. Dan zal het gedurende zes weken mogelijk zijn om zienswijzen naar aanleiding van het omgevingsplan in te dienen bij de gemeenteraad. Van deze terinzagelegging zal separaat melding worden gemaakt in de Staatscourant en het elektronisch gemeenteblad middels de internetsite www.overheid.nl.

 

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.1.1 van het Besluit ruimtelijke worden adviesinstanties in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over de inhoud van het concept omgevingsplan.

 

Voor informatie over het voornemen het omgevingsplan op te stellen kunt u contact opnemen met Marien Blok (T.0299 658 630) of Rita Ayoub (T. 0299 658 517) van afdeling VROM gemeente Waterland.

 

 

 

 

Naar boven